Frokost,  Madpakken

Tunsalat med cornichoner og dild

Denne tunsalat smager virkelig dejligt – og især med de finthakket cornichoner i. Du kan sagtens undlade dem, hvis du ikke bryder dig om smagen, men giv den lige et forsøg først 🙂

Lav en lækker rugbrøds sandwich med tunsalaten, spis den til en salat eller bare som den er 🙂

Tunsalat kan virkelig varieres i det uendelige, men denne er min favorit. Top den gerne med friske krydderurter og syltet rødløg.

Det skal du bruge:

  • 1 dåse tun i vand (102 g. drænet vægt)
  • 1/4 rød snack peber
  • 1/2 rødløg
  • 8 cornichoner
  • 1/2 bundt dild, den i potte
  • 2 spsk. hjemmerørt mayonnaise
  • 1 spsk. laktosefri cremefraiche
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 spsk. citronsaft
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Fint hak løg, peberfrugt, cornichoner og dild.
  2. Dræn tunen og kom den i en skål.
  3. Kom de fint hakket grøntsager ned til tunen og bland det godt sammen.
  4. Tilsæt mayonnaise, cremefraiche, salt, citronsaft og friskkværnet peber og bland det godt sammen.

TIP:

Hvis du gerne vil lave en større portion, så dræn tunen natten over i køleskabet. På denne måde undgår du væske i din tunsalat. Kom tunen i en si og stil sien i en skål, så vandet kan løbe fra. Kom bee wraps over tunen, eller film.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *