Morgenmad

Vitaminbooster med mango, gulerod og ingefær

Denne vitaminbooster indeholder både på A-, B- g C-vitamin fra mango, appelsin og gulerod. Blomkålen indeholder fibre, som er godt for din fordøjelse og er med stoffet allicin, anti-inflammatorisk, ligesom ingefær. Ingefær styrker derudover også dit immunforsvar og hjælper kroppen med at modstå virusser, som feks. en forkølelse.

Det er en dejlig frisk smoothie, som din krop vil takke dig for.

Det skal du bruge:

Opskriften giver et stort glas, ca. 800 ml.

  • 1,5 dl. mango, frisk eller frost
  • 1/2 banan
  • 1,5 dl. blomkålsris
  • 2,5 cm. ingefær
  • 1/2 appelsin
  • 3 dl. vand
  • 1 lille gulerod

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne i din blender og blend.
  2. Tilsæt evt. mere vand for at justere konsistensen.

TIP:

Behold gerne skrællen på din gulerod, da mange vitaminer, mineraler og fibre sidder heri. – Vask den dog grundigt inden brug. Modsat guleroden, kan du godt skrælle ingefæren. Skrællen her kan være besværligt at rengøre ordentlig og selve ingefæren byder på flere sundhedsfremmende stoffer end skrællen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *