Aftensmad,  Salater,  Tilbehør

Nektarinsalat med jordbær, basilikum og saltet mandler

Reklame for Vangsgaardtreat

En frisk og skøn sommerlig salat med nektariner, jordbær og basilikum. Den passer perfekt til de varme sommeraftener, smager himmelsk og er en salat som vi vender tilbage til igen og igen og igen.

Servere den til grillmenuen, til en omgang frikadeller eller til frokost med kyllingefilet.   

Salaten gemmer også på tomater, asparges, rødløg og feta, og hjemmelavet saltet mandler med rosmarin og timian.

Opskriften får I her, og rækker til 4 personer som tilbehør.

DET SKAL DU BRUGE:

  • ½ pose babyspinat
  • 8 grønne asparges
  • 10 cherrytomater
  • ½ rødløg
  • 2 nektariner
  • ½ bakke jordbær
  • Frisk basilikum
  • Laktosefri feta

Saltet mandler:

SÅDAN GØR DU:

Saltet mandler:

  1. Bring vand, salt, og de tørret krydderierne i kog i en lille kasserolle. Når vandet koges slukkes for blusset, og mandler hældes i. Lad dem trække i vandet i 20 minutter.
  2. Si vandet fra, og rist dem i ovnen ved 150 grader i 20 minutter. Vend rundt i dem et par gange undervejs. Lad dem køle helt af bagefter.

Salat med nektariner, jordbær og basilikum:

  1. Fordel spinatbladene på et fad, skær asparges, rødløg og nektariner i mindre skiver og kom dem på.
  2. Halvere cherrytomater og jordbær, og fordel også dem ovenpå.
  3. Smulder lidt feta ud over, hak basilikummen groft, drys den på og fordel lidt saltet mandler ud over salaten til sidst. Top evt. salaten med lidt balsamico glaze.

TIP:

Hvis du vil have en nem og virkelig lækker løsning til din salat toppings her henover sommeren, (eller bare generelt) så forhandler Vangsgaardtreat de lækreste snack nødder, samt forskellige slags saltet nødder – og så endda til en fornuftig pris. Du kan også bestille en nøddesnack kurv med 20 forskellige varianter i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *