
Soya ristet mandler
4. juni 2020
Reklame for Vangsgaardtreat
Disse soya ristet mandler er virkelig en lækker lille snack. De er utrolig nemme at lave og tager kun 15 minutter 🙂
De egner sig perfekt som en lille snack, til tapas, i madpakken eller som tilbehør/toppings til en salat.
Prøv f.eks denne friske og sprøde kikærtesalat med soya ristet mandler 🙂
Det skal du bruge:
- 1/2 dl. økologisk soya
- 2 dl. økologiske italienske mandler fra vangsgaardtreat
Sådan gør du:
- Kom soya og mandler på en middel varm pande og lad mandlerne optage soyaen, imens du rører rundt i det. (Pas på at soyaen ikke brænder fast eller på)
- Når soyaen er væk kommes mandlerne på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
- Lad dem køle helt af bagefter.
TIP:
Soya indeholder en stor del Natrium, som er et mineral. Det er b.la. med til at regulere vores væskebalance i kroppen. Natrium udgør ca. 40% af vores bordsalt, som derudover også består af klor. Derfor smager soya saltet og bliver ofte brugt til at tilføje smagen umami i vores retter.
Du vil muligvis også synes om

Poke bowl med laks, quinoa og blåbær
30. august 2022
Bønnesalat med bagte tomater, feta, oliven og persille
30. marts 2021
En kommentar
Pingback: