Morgenmad

Den sunde milkshake-smoothie

Denne smoothie er meget lig en milkshake. Den er blød og rund i smagen, cremet og luftig. Det er et virklig lækkert morgenmåltid, da den både indeholder protein, kulhydrat og det gode sunde fedt. Mandlerne indeholder protein og gode fedtstoffer og frugten bidrager med kulhydrater, vitaminer, mineraler og fibre.

Jeg bruger ægte kokosolie heri, altså ikke en raffineret smagsneutral en. Smagen fra olien gør sig dertil virkliglig også godt i denne sunde milkshake smoothie.

Den er meget børnevenlig, så afprøv den endelig på dine børn. Jeg er sikker på de synes den er et hit. Herhjemme hjælper min datter med at lave den – hun kalder den ‘prinsesse smoothie’, pga. den lyserøde farve. Allerede dér er den jo så godt som drukket. Hun får lov at hjælpe og smage til og det er virkelig noget som fanger hende.

Det skal du bruge:

Opskriften her giver 2 store glas, ca, 1600 ml. – men bare rolig, den er altså hurtig væk 🙂

  • 1,5 store bananer (eller 3 små)
  • 1 appelsin
  • 2 dl. mango
  • 4 dl. jordbær
  • 1/2 dl. mandler
  • 3 spsk. laktosefri græsk yoghurt, 10 %
  • 1 spsk. kokosolie
  • 5 dl. vand

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne i din blender og blend.

TIP:

For at få din sunde milkshake smoothie luftig og cremet, skal du lave det blende længe nok. Lad din blender køre i ca. 30-40 sekunder, så får du både blendet milkshaken glat, men også en masse luft ind i.

Jeg bruger en Bosch VitaBoost blender. Den laver virkelig de lækreste smoothies, da den har en kraftig motor og blender med 400 km/t. Den blender en del luft ind i dine smoothies og det er virkelig perfekt, hvis man går efter en luftig og cremet konsistens. Den blender ALT, selv hindbærkerner – så den kan virkelig anbefales herfra 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *