Proteinpandekager
Gluten- og laktosefri pandekager med banan, æg, skyr, havregryn og vanilje proteinpulver. De er perfekte på morgenbordet i weekenden, eller som et sundt mellemmåltider i løbet af dagen.
De mætter rigtig godt, da de er fyldt med protein og kostfibre fra f.eks. proteinpulver og havregryn, og så kan de serveres og spis både lune og kolde. Hvis du ikke har proteinpulver, så erstat det med havregryn og lidt vaniljepulver.
Måske du også kunne have lyst til at prøve disse:
Linsepandekager ned nudler, sprøde grøntsager og thaidressing
Opskriften giver 16 stk., men får altså hurtig ben at gå på herhjemme.
DET SKAL DU BRUGE:
- 2 banan
- 2 æg
- 1 dl. GF. havregryn
- 1 dl. mandelmel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 dl. netural skyr, laktosefri
- 2,5 dl. laktosefri mælk
- 2 scoop vegansk vaniljeproteinpulver, feks. fra BULK
- Et nip salt
SÅDAN GØR DU:
- Alle ingredienserne kommes i en blender, og blendes helt glat. Lad dejen hvile i 10 minutter.
- Steg pandekagerne i lidt vegansk smør, eller på en non-stick pande uden fedtstof.
De skal ca. have 1 minut på hver side, ved mellem varme.
TIP:
Pandekagerne kan holde sig 3-4 dage på køl, og ellers kan de kommes i fryseren. De bliver dog lidt løsere i konsistensen når de tøes op igen.