Aftensmad,  Frokost,  Salater

Pastasalat med ramsløgspesto, asparges og BBQ ristet mandler

Denne pastasalat oser af sommerstemning, og smager helt vildt fantastisk. Den består af glutenfri majspasta, den lækreste ramsløgspesto, asparges, sukkerærter, hjertesalat, cremet feta og BBQ ristet mandler. Kombinationen er virkelig i top, og et kæmpe hit hos både voksne og små 🙂

Hvis du ikke ønsker din pastasalat glutenfri, så kog blot almindelig pasta.

Servere gerne denne pastasalat sammen med fyldt kyllingebryst med feta, soltørret tomat og bacon eller en omgang klassiske frikadeller 🙂

Jeg håber i bliver ligeså begejstret for denne sammensætning som vi er 🙂

Opskriften får i her, og er til 2 voksne samt 2 børn. 

Det skal du bruge:

  • 3 dl. rå GF. Majspasta
  • 2 spsk. ramsløgspesto
  • ½ hjertesalat
  • ¼ agurk
  • 3 asparges
  • ½ pose sukkerærter
  • ½ bøtte laktosefri feta
  • 1 spsk. hakket soltørret tomater
  • Tørristet BBQ mandler

Sådan gør du:

  1. Pastaen koges efter anvisning på posen. Når det er færdigkogt skyldes det under den kolde hane og dryppes af.
  2. Kom pastaen i en skål og bland det sammen med pesto.
  3. Snit hjertesalt, agurk, asparges og sukkerærter, og bland det sammen med pastaen.
  4. Kom feta og BBQ mandler i til sidst.

TIP:

Denne pastasalat smager virkelig fantastisk, også dagen efter. Så lav evt. en dobbelt portion, og du har en nem, sund og velsmagende frokost til dagen efter 🙂

Den kan sagtens sendes med i børnenes madpakker, evt. med en kold frikadelle 🙂

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *