Aftensmad

Jule frikadelleburger med surt, sødt og sprødt

Herhjemme stor-elsker vi burger, og hver eneste fredag skydes weekenden i gang, traditionstro, med en stor, snasket og hjemmelavet burger. Der er derfor altid lækre, svampet og hjemmebagte glutenfri burgerboller på frost, så vi hurtigt kan bikse fredagsmenuen sammen. Denne udgave er med mine julefrikadeller, som vi alle er kæmpe stor fan af – og især inde i en burgerboller, med sprødt og frisk kål, sylt og et generøst lag salatmayonnaise – for snasket, dét er den altså.

I min optik så kan alt burgerfiseres, så bag løs for dælen så du også har boller klar til rester af and, flæskesteg eller fiskefileter.

Opskrifterne på julefrikadeller og burgerboller mætter 4-6 personer, og ellers gemmer du jo bare på frost, så du har til næste gang burgerlysten melder sig.

DET SKAL DU BRUGE:

SÅDAN GØR DU:

  1. Lun frikadeller og burgerboller. Smør bund og top med et generøst lag salatmayonnaise, kom grønkål og frisk fintsnittet rødkål på, del 2 frikadeller ned midt i og læg dem ovenpå kålblandingen.
  2. Top med syltet rødkål og agurkesalat, og velbekomme.   

TIP:

Få indført burgerfredag – dine nærmeste vil formentlig ikke have nogle indvendinger dertil 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *