Brød,  Frokost,  Madpakken,  Morgenmad

Glutenfri proteinboller med spinat

Disse sunde proteinboller er så nemme at lave og bage, og du kan på blot 30 minutter have nybagte, mættende og sunde bolle klar. Alle ingredienserne røres sammen i en skål, hvorefter bollerne formes med dine hænder. – og der er ingen hævetid, da bagepulveret i dejen hjælper på denne proces.

Spis dem til morgenmad, brug dem som et sandwichbrød til frokost, servere dem til eftermiddag med ost, eller lav en hjemmelavet burger med dem til aftensmad. – De har et hav af anvendelsesmuligheder og  smager virkelig virkelig godt i alle sammenhænge.

Opskriften på disse svampet og utrolige nemme boller får i her, og giver 4 stk. 

DET SKAL DU BRUGE:

  • 200 g. glutenfri havregryn
  • 250 g. laktosefri hytteost
  • 2 æg
  • 1 stor håndfuld frisk spinat
  • 1 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt

SÅDAN GØR DU:

  1. Hak spinaten i mindre stykker, og kom det op i en skål sammen med alle de andre ingredienser, og rør dejen godt sammen. Den vil være meget fast i det.
  2. Fugt dine hænder med lidt vand, form 4 boller og kom dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag proteinbollerne ved 180 grader i 20 minutter.

TIP:

Hvis du vil have en sundere udgave af en chokoladebolle, så kan du erstatte spinaten med 50 g. hakket mørk chokolade. Det smager helt vildt godt, og er en genial måde at få lidt af det søde på, men på en sundere måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *