Kager

Raw cookies med chokolade og kokos

Reklame for Vangsgaardtreat.

Disse cookies er intet mindre end fantastiske, og smager simpelthen så godt. De er både gluten- og laktosefri, og laves uden æg og raffineret hvidt sukker. De er derimod fyldt med gode og sunde fedtsyrer, masser af kostfibre, protein, vitaminer og mineraler.

De består primær af blendet cashewnødder og glutenfri havregryn, samt dadler, kokos og det lækreste raw chokolade fra Vangsgaardtreat, som er sødet med kokossukker, der ikke påvirker blodtrykket i samme omfang som almindeligt hvidt sukker.

Raw cookiesene er et glimrende alternativ til når den søde tand melder sig, hvor de både tilfredsstiller den søde tand, og mætter dejligt pga. de mange kostfibre.

De er virkelig en tur i køkkenet værd, og tager ingen tid at lave, da du kun bruger en blender og dine hænder 🙂  

Opskriften får i her, og giver 6 raw cookies.

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  1. Kom havregryn, cashewnødder og kokosflager i en minihakker, mal det fint til mel, og kom det i en skål sammen med salt.
  2. Smelt smørbar, kokosolie og dadelsirup i en lille gryde, hæld det over melblandingen, og rør det sammen.  
  3. Hak coconut raw chokoladen groft, og bland det i skålen.
  4. Blend dadler og vand til en grød, og ælt det godt ind i melmassen.
  5. Tril 6 kugler og tryk dem en anelse flade. Læg dem på et stykke bagepapir, og køl dem på køl i 1 time. 
  6. Hak pitch dark chokoladen fint, og smelt den i mikroovnen eller over et vandbad, og pynt dine cookies på toppen med den smeltet chokolade. 

TIP:

Hvis du ikke ligger inde med kakao dadler, så kan du erstatte dem med 100 g. Medjool dadler fra Vangsgaardtreat og ½ spsk. kakaopulver, fra Vangsgaardtreat.

Opbevare dine raw cookies på køl, hvor de kan holde sig i 1 uges tid, hvis de da eksisterer så længe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *